Графичен дизайн и ре-дизайн

Да говорим в графики и изображения. Снимки.. Банери… Графични изображения… Понякога те могат да кажат повече, отколкото цяла книга. Човешкото възприятие чрез зрението е нещо уникално и завладяващо. Ще го накараме да работи за вас!

Графичен дизайн и магията на изображенията. Направени са хиляди изследвания и проучвания по отношение човешкото възприятие на цветовете и техните съчетания. Доказано е, че могат да въздействат, и в нашият случай, да подтикват към действие. Тук идва и момента да решим как да изглежда едно идно изображение, за да убедим клиентите ви, че точно това им трябва. Да им покажем, че това е точният избор за тях.


Графичен дизайн


„Ние продаваме резултати“

Основният водещ принцип за нас е „Ние продаваме резултати“. Тази мисъл трябва да води и вас, когато избирате изображенията си. Давам примери.

Изработихме и поддържаме сайт за стоматолози, които ни предоставят комбинирани снимки с преди и резултати след. Веднага ви става ясно, че тези зъболекари работят професионално. Дори да не сте прочели текстовете в сайта им, ще им се доверите. Как да бъде иначе, след като виждате усмихнати хора.

Друг пример е сайт за спа оборудване, в който поставихме професионално направени снимки от производителя на джакузи с хора, които прекарват времето си с любими хора и коктейл в ръка. Как да не ви се прииска да сте на тяхно място?! От тези снимки веднага произлиза мисълта ви за забавление и наслада.

Поддържаме сайт за строителни ремонти, в който има снимки преди и след. Първите са разруха, боклуци и човек си мисли “ От това къща не става“. В следващият момент виждате снимка с резултата, който е като изваден от списание за домашен декор.

Примерите могат да бъдат още много … Важното е, че те показват резултати и печелите доверието на клиентите си.


Графичен дизайн


Интересен факт

В зората на рекламните трикове на американският пазар са използвали и еротични намеци като реклама на работни ботуши, които са обути от красива жена в предизвикателна поза. За времето си това е било шокиращо, неприемливо и е имало негодувания относно характера на такъв тип реклами, нооо… Факт е, рекламата работи и дори с негативното си отношение, хората са разнесли славата й и на всички други от този сорт. Правилно са казали някои, че „Няма лоша реклама“ 😉

Графичен дизайн


После идват промоционалните банери. Те са грабващи, ярки и те карат да мислиш, че си намерил най-страхотната оферта. Те могат да бъдат комбинация от цвят, текст, символи… Важното е, че още в първата секунда окото се спира на него и хората ви забелязват. Един банер боже да бъде реална снимка с лека обработка или рисувано изображение. И в двата случая е важно посланието към клиентите ви. То трябва да бъде кратко и ясно. Да даде бърза информация, която да ги заинтересува и да последват изображението / банера ви. Как да не цъкнеш на банер с усмихнато лице, което показва задоволство?!


Графичен дизайн