Изработка на онлайн магазин за бижута

Изработка на онлайн магазин за бижута от https://orendaart.com/ Ореда арт. Наша скъпа клиентка, която с години се доверява на опита и знанията ни. Онлайн магазина, който създадохме за нея, работи от години. Като проект той има всички необходими функции, за да продава своите бижута от полускъпоценни камъни и да радва клиентите си. Това е повече от радващо за нас!


Изработка на онлайн магазин за бижута, цена за изработка на онлайн магазин


В общи линии ще ви разкажа за проекта. Всички бижута са сортирани в отделни категории и изведени в потребителсто меню. Така клиентите лесно могат да откриват продуктите, които искат да купят.

Когато влязат в определен продукт, имат възможност да изберат размер за гривната си или пък допълнително украшение към нея. След това лесно добавят продуктите в количката си.

За финализиране на поръчката има няколко полета, които се попълват и поръчката е изпратена към Оренда Арт. И двете страни получават имейли, с които моментално виждат известие за направената поръчка.

Лесно, нали? Това може да бъде вашият онлайн магазин за бижута или за друг тип продукти и бързо да достигате до клиентите си. Вижте нашата оферта за Изработка на онлайн магазин и да започнете своя онлайн бизнес днес!

Не отлагайте плановете си за утре! Потърсете ни още днес!