Изработка на онлайн магазин за козметика

Изработка на онлайн магазин за натурална козметика http://orendacosmetics.com/ за наша клиентка, която от години ни се доверява. За нея сме направили няколко проекта и един тях е онлайн магазин за натурална козметика. Тя е автор на своите продукти, които са направени изцяло с натурални съставки – без химия и изкуствени елементи. Дори можем да ги препоръчаме, тъй като ние пък сме нейни клиенти.


Изработка на онлайн магазин за козметика


Как работи онлайн магазинът?

На кратко за проекта: класически онлайн магазин с всички необходими опции за поръчка от клиент. С възможност за регистрация или поръчка без регистрация. С един клик продуктите влизат в количката и с още няколок полета се финализира. Изключително изчистен онлайн магазин без натрупване на функционалност. Това обаче не му пречи да работи ефективно. Дори го препоръчваме на всички наши клиенти.

Натрупването на джаджи усложнява използването на сайта, разсейва излишно и създава трудности при приключване на поръчката. Все пак се насочваме към всякаква аудитория и е необходимо да се съобразим и с онези, които трудно работят с онлайн магазини.

Изработка интернет страница за продажби


Как да продавам с онлайн магазин?

Дизайна на сайта е със стандарстна тема за онлайн магазин, която предлага добра визия и разположение на елементите. В крайна сметка продуктите трябва да са тези, които да изпъкват. Първото нещо, което вижда клиента е презентацията на продуктите, а не красотата на темата. Не казваме, че не е от значение, но фокуса винаги е първо върху снимката на продукта.


След това идва описанието му. Да запоезнаете клиента с качествата и характеристиките, на това което предлагате. Да му изтъкнете предимствата, които има. Това е първият по-важност елемент при изработка на онлайн магазин. Без добра презентация, шанса за продажба клони към 0. В своя онлайн магазина на натурална козметика, авторката на тези вълшебни продукти, е описала подробно своите предложения. Това й дава огромно предимство пред клиента.

Изработка уеб страница за търговия


Искам да стартирам интернет страница за продажби!

Ако сте решили да стартирате онлайн магазин за своите продукти, ние сме тези, които ще го осъществят. Системата, с която робатим ви гарантира бърза и лесна работа със сайта. Бързи и лесни поръчки от клиентите ви. Можете сами да управлявате и обновявате сайта си. Тези и още много други предимства, от които можете да се възползвате и да стартирате своя уеб сайт за онлайн бизнес. Още днес!

Не отлагайте плановете си за утре! Потърсете ни още днес!