Изработка на онлайн магазин за дрехи

Изработка на Онлайн магазин за дрехи Kapriz.eu. Това е един от нашите проекти, за които се грижим дълго време. Като спецификации това е класически онлайн магазин, в който може да се продават неограничен брой категории бельо, дрехи, мъжки, дамски, детски… Онлайн магазините, които изработваме са с неограничени възможности за добавяне на продукти от всякакъв тип.

Плащанията могат да се правят с наложен платеж или с банков превод. Като функционалност е изключително олекотен, тъй като самата система съдържа всичко необходимо, за да работи перфектно.

Всички продукти са сортирани в съответните категории като тук има бельо и тениски. Това по никакъв начин не им пречи да се продават на едно място. Подредени са в менюта, от които всеки да се ориентира в основните продуктови категории.

Това, което най-много ни допада е добавената функционалност, която извежда налични цветове и размери под самият продукт. Масово интернет магазините са направени така, че трябва да влезеш в продукта, за да видиш наличности. Това може да затрудни търсенето на клиентите и да ги изнерви. Тук тази основна и изключително важно информация се вижда веднага под всеки продукт. Така работата със сайта става много по-бърза за клиентите, лесна за ориентиране и поръчка.

Месечната поддръжка и SEO оптимизацията също е от нас. Това включва качване на продукти със снимка и описание, които се стараем да направим възможно по-привлекателни за клиентите и в същото време да са оригинални като съдържание.

Повече за самият сайт – можете да го посетите и да разгледате неговите възможности. В случай, че искате такъв, не се чудете да ни пишете и да поръчате своя онлайн магазин още сега.

изработка на онлайн магазин