Бизнес решение – Изработка на сайт

Изработка на сайт е цяла концепция. Изработката на сайт е цялостната визия на вашият бизнес. Независимо в коя област работите, трябва да помислите за доста неща преди да стартирате сайта си. Това далеч не е толкова трудно, когато намерите Изработка на уеб сайт

подходящите партньори, за да осъществите проекта си.


Да речем, че вече имате някакъв план и идея, която искате да развиете? Имате работещ бизнес

или смятате да стартирате онлайн бизнес със сайт. Търсите начини да започнете, но не знаете от къде? Винаги можете да ни потърсите, за да обсъдим вашият проект, идея, развитие. В този случай имате нужда от маркетингова стратегия, която да ви насочи към вашите клиенти. Заедно можем да разработим вашият пазар!

В интернет всеки бизнес е голям с качествен уеб сайт


Тук искам да вмъкна и нещо много важно – няма значение колко голям е бизнесът ви. Няма значение дали имате малък сервиз за коли или малко павилионче за бижута в квартала. В интернет можете да бъдете големи. Можете да се наредите до големи сервизи за коли и дори да вземете от клиентите им. Заедно със сервиза си да стартирате и онлайн магазин за авто части. Така ще комбинирате услугата с продукта и ще увеличите значително приходите си. Можете да се наредите до най-големите онлайн магазини и да продавате бижутата си в цяла България и дори извън нея. Казвам го от личен и професионален опит. Много хора изобщо не са се замисляли за това и смятат себе си за дребни и че това не е за тях. Напротив! Точно за вас е!


Изработка на интернет сайт
Изработка на интернет сайт

В интернет можете да бъдете конкуренция на всеки и да се развивате, както на вас ви е удобно. Тук пазарите са отворени за всички и няма ограничения. Търсачките и социалните мрежи са безпристрастни. Имате уникален продукт или услуга, то ние я популяризираме чрез всички канали, за да достигнем точно до хората, които търсят вас.

Заявете присъствието си със своя онлайн бизнес


Първото нещо, което ви е необходимо е да ви направим сайт, с който да заявите присъствието си в интернет. Защо това е важно? Важно е, защото имате нужда от свое място, в което да кажете на клиентите си кои сте вие, с какво се занимавате, какво им предлагате… Всичко това и още много друга информация, която да спечели доверието им. Тук дори не говорим за големи уеб сайтове и мащабни проекти, а за малки интернет сайтове, които да стартират бизнеса ви и да се представите пред клиентите си. Това са стартиращи проекти с малък бюджет, които във времето могат да бъдат развивани без ограничения. Това дори е по-добрият вариант в някои случай, за да се направи първоначално проучване на пазарната ниша и широка маркетингова стратегия.


Фирма за изработка на сайтове
Фирма за изработка на сайтове

Спецификите, при изработка на сайт за даден бизнес или идея, са много различни. Всеки аспект от вашата област на дейност изисква различна функционалност. За това всеки едни от нашите проекти ще бъдат съпроводени от подробни Технически задания. В тях заедно ще определим как ще работи вашият сайт. През всички тези години работим с WORDPRESS и се е доказала във времето, че няма ограничения. 

изработка на сайт фирма София


Тук мога да дам пример:

  • Сайт за счетоводна кантора – това може да бъде малък проект от сайт с 20-тина страници, в които да опишете услугите си. След това идва SEO оптимизацията, с която да ви позиционираме в Google, Bing, Yahoo, Яндекс. И черешката на тортата – Маркетингова стратегия за социалните мрежи и реклама в AdSense и Adwords. Ето как вашият малък уеб сайт от 20-тина страници ще намери още много клиенти с наша помощ и ще развивате бизнеса си с темпото, което зададете вие.

Този пример може да се приложи към доста други малки или средни бизнеси, които чрез нашата работа ще изглеждат големи и успели. Да спечелим доверието на клиентите си е трудна и упорита работа и тя започва с изработка на сайт. След това се задвижва колелото за неговата SEO оптимизация и поддръжка. Популяризиране в социалните мрежи и из всички дебри на виртуалното пространство, за да направим бизнеса ви печеливш.


Фирма за SEO оптимизация на сайтове
Фирма за SEO оптимизация на сайтове

Вече имате маркетингов отдел. ВЕЧЕ РАСТЕЖ!


За някои от вас сигурно ще звучи като много работа. Така е! Всяка голяма фирма има маркетингов отдел, който отговаря за рекламата и продажбите. Това сме ние за вас! Сега всеки може да вземе най-доброто за бизнеса си, благодарение на работата ни. Ние не предлагаме просто изработка на сайт, а цялостна концепция за развитие!

Предлагаме ви една уникална услуга, която комбинира всичко от самото начало до края стъпка по стъпка! Ще разработим план, съобразен с вашият бюджет и цели и ще го осъществим заедно!

ВЕЧЕ РАСТЕЖ!