Какво да продавам в онлайн магазин?

Какво да продавам в онлайн магазин? Сигурно сте се замисляли поне веднъж. Знаете колко много онлайн магазини има вече и всички продават разнородни продукти. От тук и отговорът на въпроса ви. Можете да продавате всичко, което е позволено от закона. Дрехи, бижута, козметика, сувенири, ръчно изработени неща … Можете да продавате техника, апаратура, консумативи … Още какво ли не!

Как да продавам в интернет без да зареждам стока?

Именно с онлайн магазин! Как да продавам без стока на склад? Следва най-хубавата част! Намирате складове в близост, които Какво да продавам в онлайн магазин предлагат дадена стока. Можете да направите уговорка да купувате от тях, когато дадено нещо бъде поръчано през вашият онлайн магазин. Въпрос на договорка. И ето отговора на още един ваш въпрос – как да продавам онлайн без инвестиция? Единствената ви инвестиция ще бъде в онлайн магазин, за начало. Когато започнат поръчките, на практика ще работите с малко оборотни пари, които ще влагате и после ви се възвръщат. От къде знам ли? Ние самите имаме такъв онлайн магазин и от години работим по този начин. Също така има доста фирми, които предлагат точно този метод на работа, наречен B2B и можете да уговорите точно тези начини на работа с бъдещите си партньори.

Как да продавам в интернет?

Първо чрез онлайн магазин, в който да качите продуктите си и да направите описания към тях. За мен това винаги е било и ще остане възможно най-добрият начин за продажби в интернет. Не защото предлагаме изработка на онлайн магазин. Според мен е далеч по-авторитетно и най-важното – подредено.

Мой опит: търсила съм определени продукти във Фейсбук, но в страниците всичко излиза разбъркано, няма описания, няма цена … Какво да продавам в интернет Тепърва трябва да пиша на продавача и да питам кое колко струва, да си чатим за характеристики и прочие … Съвсем друго е, когато попадна в онлайн магазин и всичко ми е подредено в менюта. Чета описания, виждам цена, и ако ми харесва, купувам. За мен това е най-правилният начин и смятам, че е най-продаващ.

Как да продавам във Фейсбук?

Втори вариант, ако държите да продавате във Фейсбук, то има опция да направите онлайн магазин към бизнес страница. Тук предлагаме изграждане на онлайн магазин във Facebook. Това е съвсем друго нещо. Той се прави към бизнес страницата ви. Можете да споделяте продуктите си в потока с новини или в други профили… На практика популяризирането на онлайн магазин във Фейсбук е същото като да имате самостоятелен онлайн магазин на собствен домейн.

Какво мога да продавам във Facebook?

Самият Фейсбук има собствена политика за продуктите, които можете да качвате. В социалната мрежа не можете да продавате Какво да продавам във фейсбук всичко, както на собствен домейн и хостинг. От тук и голямата разлика. Случвало се е да имаме спирани реклами за бельо, защото жената била много разголена. Също така сме имали и продукти, които не са били одобрявани за продажба. Така че, тук нещата са по-сложни и ограничават възможностите ви значително.

Как да продавам в Гугъл?

Трети вариант да продавате в онлайн магазин в Гугъл към създаден бизнес профил. Още една услуга от нашата фирма за създаване на бизнес профил в Google и към него и онлайн магазин. До момента не сме имали проблеми с ограничения за Как да продавам в Гугъл продавани продукти в профила ни, но пък никога не се знае. Което пак залага ограничения пред възможностите ви да продавате в интернет. Отново се връщаме на това да имате собствен онлайн магазин с хостинг и домейн.

Вариантите за продажби в интернет във Фейкбук и Гугъл са добър начин да направите и проучване за продукта, който искате да лансирате. При всички положения ще придобиете някаква представа за интереса, без да правите големи инвестиции за начало.

Проучване и Анализ на пазарната ниша

Можем да ви направим предварително проучване и анализ на пазарната ниша, което ще ви е от огромна полза преди да се втурнете към големи капиталовложения. Анализа ще включва : конкуренция в търсачките, присъствието на конкуренцията в социалните мрежи, възможни места, в които продукта ви ще се продава повече – в търсачките или социалните мрежи. От тук и как ще е най-лесно да стигнете до клиентите си. Тези и други отговори на въпросите, свързани с вашият бизнес проект.

Не отлагайте плановете си за утре! Потърсете ни още днес!

ВЕЧЕ РАСТЕЖ!