Как работим при изработка на сайт

Има няколко етапа, които определят методиката ни на работа.

  1. Разговор с клиента и неговите планове и проекти в кратък план. Тук първоначално ще имаме основни въпроси, които ще определят в общи линии в какво ще се състои проекта.
  2. След това първо запознаване, ще разгледаме и ще направим бърза проверка, как е най-добре да се осъществи проекта като структура и SEO оптимизация за търсачки.
  3. При първоначални насоки и бързо проучване ще ви дадем цена за сайт, която ще бъде по-скоро насочваща и ще е стартираща.
  4. В случай, че приемете цената ни, ще направим един далеч по-обстоен разговор за изработка на сайт, неговата функционалност, SEO оптимизация и поддръжка на сайт във времето.
  5. Ще ви изработим Техническо задание, в което ще бъдат очертани всички стъпки за изработката на уеб сайта и вече ще имате конкретна цена. Тук имаме едно важно условие! Изготвянето на техническото задание или проект за изработка на сайт ще струва 200лв, които ще ви върнем, когато подпишем договор за изработка на сайта. В случай, че направим Техническо задание, вие сте заплатили тези пари и се откажете от нашите услуги, парите остават за нас. За съжаление това условие е продиктувано от лоша практика на клиенти.
  6. Подписваме договор + техническото задание и съвместната ни работа започва.
  7. Издаваме фактури при желание от страна на клиента.