Колко струва сайт на WordPress

Колко струва сайт на WordPress – за мен лично, това е много грешно зададен въпрос. Вместо това аз ще ви попитам – колко сте готови да инвестирате в бизнеса си, в бъдещето си? Първо си отговорете на този въпрос и след това погледнете цената! Във целият си сайт съм написала и описала различни аспекти за разработване на бизнес, за стартиране на проекти, за изграждане на авторитет. Споменавам на много места, че ще печелите клиенти, че можете да работите в цялата страна и по целия свят. Колко струва това според вас? Помислете и тогава погледнете цената!

Искам да ви накарам да мислите за уеб сайта си като ИНВЕСТИЦИЯ, която има потенциал. Само така ще ви носи печалба и ще се растете, благодарение на него. В този смисъл цената, за да стартирате и разработвате уеб сайт, не трябва въобще да бъде под въпрос.


Има два варианта – да работите по сайта си и да мислите за него, като бизнес. В зависимост от това какво предлагате, той може да се разрасне много по-бързо, отколкото локален с физически магазин. Да имате техническа поддръжка, да обновявате постоянно с нови статии и снимки, да имате сео оптимизация. Това е формулата за добре работещ сайт, който води клиенти и ви генерира печалби. Това е ИНВЕСТИЦИЯ!

Вариант две – просто го правите, защото и другите имат някакъв сайт. Нищо не правите по него във времето и в един момент ще спрете да плащате хостинг и домейн, защото не ви върши работа. Ето така се превръща в излишен харч, за който го мислите.


Защо ви ги пиша тези неща? Защото искам да прозрете истинската цена на това, което ще имате. Истинската цена на сайт, който да ви генерира печалби и да ви води клиенти. Това не са просто хвърлени файлове на сървъра. Това сте ВИЕ – Вашият бизнес, Вашето лице, Вашето присъствие.


Надявам се, да съм успяла да ви накарам да се замислите върху думите ми и да вземете правилните решения. Сега можете да видите и конкретната ми оферта. Цената за изработка на сайт с WordPress при нас е базова цена от 500лв. Бюджетно предложение, за да стартирате.

Това включва:

  • Инсталиране на системата
  • Основни настройки
  • Добавяне на безплатна тема по избор – от предложени 3 варианта
  • Настройки на темата
  • Обучение как да работите със сайта си, ако желаете вие да обновявате информацията в него.
  • Базова SEO оптимизация
  • Защита на контролният панел
  • Добавяне на 10 страници с текст и снимки
  • Гугъл карта с местоположението на бизнеса ви
  • Създаване и свързване на работна поща

Всички тези параметри ще създадат основата за разработването на вашият нов уеб сайт. Офертата е чудесно решение за създаване на бизнес или фирмен сайт, блог или информационен портал. Също така е добър старт и след това могат да се надгражда с функционалност и да се превърне в далеч по-голям проект.


За кого е подходяща тази оферта?

За всички, които искат да стартират уеб сайт. Има един друг момент, когато човек се опитва да си представи нещо, иска да го направи, но не знае от къде да започне и какво ще се получи в крайна сметка. Обикновено трябва да се започне някак и в процеса на работа започват да се избистрят представите и развитието на проекта. При мен също е имало такива моменти, когато искам да Създаване на бизнес профил в Google, добавяне на бизнес в Гугъл направя даден проект, но не съм сигурна как точно да стане. Когато започна да наслагвам теми и функционалност, работата някак потръгва. В крайна сметка се реализира.

За това, като за начало. Тази цена за изработване на интернет сайт с WordPress, е повече от добра. Не мислете тези пари за разход, а за ИНВЕСТИЦИЯ. Инвестиция, която гарантирано ще ви се върне. Няма човек, който първо да не е потърсил в интернет за даден продукт, услуга, информация от всякакъв характер и тогава пристъпва към действие – покупка или позвъняване. Ето тук намират вас и от действието на потребителите получавате клиент.


Защо тази оферта за уеб страница е подходяща за фирмен или бизнес сайт?

Подходяща е, защото имате основните страници, за да представите услугите си. В тях ще публикуваме текстовете и снимките, с които да запознаете клиентите си какво предлагате. Имате страница с контакти и локация в гугъл, за да ви намерят веднага. Имате базова сео оптимизация, която да ви даде добър старт. Добър старт за бизнеса ви на достъпна цена.


Защо е подходяща за създаване на блог сайт или информационен портал?

В блог сайт или информативен сайт обикновено не е нужна много функционалност. Тук водещото важно нещо е съдържанието. Текстовете, които публикувате ще са тези, които ще привличат посетители. Можете да създадете огромен трафик в сайта си само чрез полезната информация в него. Сигурна съм, че сте попадали в подобни сайтове, но не знаете че са такива. Това се случва, когато потърсите някаква информация като: как се правят йога упражнения вкъщи или как се пресажда цвете. Можете дори да опитате тези фрази и ще видите резултатите, които излизат в търсачката. Това ще са информативни сайтове, които имат обяснителни статии по темата. Тук сигурно ще се запитате – защо са направени, след като не печелят нищо, а само информират хората? Напротив, печелят от рекламите, които публикуват в сайта си. За това можете да прочетете в друга наша статия за Създаване на блог или информационен портал. Това може да бъде вашият начин да изкарвате пари от интернет, чрез знанията си.