Изработка на онлайн магазин – Вашето Бизнес решение!

Изработка на онлайн магазин с всички необходими функции, за да започнете да работите и продавате веднага. Звучи идеално, нали? Така е! Системата, с която работим има всичко необходимо, за да започне да функционира с базовиИзработка на интернет магазин настройки. Всички продукти се сортират в категории – няма значение колко са. Всичко след това се подрежда в потребителски менюта. Осигурявате лесна и бърза навигация на клиентите си, съответно бързо и лесно ще поръчат.


Ще попитате – Колко време, след като е направен онлайн магазина ще има поръчки? Веднага се сещам за един от най-бързите резултати, от който и аз бях изненадана. Месец и половина от началото на създаването на онлайн магазин, който разработвах и вече имаше поръчки. Как така??** Заедно със изграждането на сайта започнах и SEO оптимизация в самият сайт и всеки продукт имаше индивидуално описание от мен. За това от изключително значение е, със стартирането на онлайн магазин, да се комбинира със СЕО оптимизация за търсачките. Само така ще имате възможно най-бързите резултати.


  1. Започвате да разработвате онлайн магазина си бързо.

  2. Развивате бизнеса си навсякъде в интернет.

  3. Предлагате хиляди продукти на клиентите си и работите ефективно.

  4. Вие направлявате своята виртуална реалност, която да ви носи съвсем истински пари.


Как да направя работещ интернет сайт за продажби

Това, което ви предлагаме е един класически пример за онлайн магазин. Той може да работи и да продава ефективно само с функциите, които предлага. Казвам го от личен и професионален опит! Знайте, че многото допълнителна функционалност НЕ ПРОДАВА! Продава качеството на продукта, неговата конкурентна цена. Продава SEO оптимизацията и качественото съдържание в сайта. Не на последно място е Поддръжката, за да работи онлайн магазина ви бързо.


Изработка на интернет магазин, изработка на интернет страница


Сега някои конкретни функции, които ще имате в своя електронен магазин на достъпна цена:

Първо за клиентите ви. Когато влязат в онлайн магазинът ви, те първо използват главното меню с всички продуктови категории. От тук намират това, което търсят. Натискат бутон КУПИ. Прехвърлят Изработка електронен магазин се в страница с КОЛИЧКА и след това на страница за въвеждане на данни за ДОСТАВКА. Ето колко просто! От вас зависи това да се превърне в реалност. Щом имате качествен продукт и го предлагате на разумна и достъпна цена, то посетителите в уеб сайта ви се превръщат в клиенти с реални продажби. За това ще ви изработим онлайн магазин с добре подредено меню и добра навигация в сайта, за да можете да предложите на клиентите си най-качественото обслужване.

При поръчка клиентите имат възможност за регистрация или да купуват без такава. Също така могат да оставят мнения за продуктите ви, ако желаете да активирате тази опция. Възможностите за плащане са чрез наложен платеж, банков превод или безплатна доставка. Това са базовите начини за плащане.


изработване интернет страница, разработка сайт магазин


Функции, които имате на разположение в новият ви интернет магазин:

  • Създаване на неограничен брой продуктови категории и възможност да ги подреждате в дървовидна структура. Към тях могат да се добавят описания и снимка.  Ние ще създадем 10 такива категории, с които да стартирате. Към тях ще добавим описание и снимка. 
  • Публикуване на неограничен брой продукти, сортирани в продуктови категории. В създадените от нас категории ще публикуваме по 3 продукта за начало. 30 продукта общо със снимка и описание към тях. Всички материали като текстове и снимки се предоставят от вас. Изработка електронен магазин
  • Създаване на неограничен брой вариации с цвят, размер, тегло … на всеки продукт. Към всяка вариация може да се слага индивидуална цена, както и намалена промоционална.  Тук към всеки от 30-те продукта ще създадем и вариации с въпросните опции и цени към тях. 
  • Задаване на промоционални намалени цени в интернет магазина за определен период от време и след това системата автоматично възстановява редовната цена. Ако имате такива в момента – ще ги отбележим.
  • Управлявате целият си бизнес онлайн

  • Възможност за въвеждане на налични количества на всеки продукт или негова вариация като складова наличност. При изчерпване на продукта той автоматично се отбелязва като Изчерпан. В този момент вие получавате писмо известие на пощата си за изчерпани продукти. Ще въведем Изработка уеб магазин за продажби в интернет наличностите към броя продукти.
  • Задаване на изображение за всеки продукт и негова вариация, когато имате различни цветове и модели…При отваряне от клиента и избиране на възможна опция, снимките се сменят пред очите на клиента. Ще поставим снимките към всяка вариация към 30-те продукта.
  • При поръчка от клиент веднага получавате известие по поща, че имате нова поръчка. Ще впишем поща, с която искате да работите. Тя може да бъде и съвсем различна от фирмената / официалната за връзка с клиенти, до която имате достъп само вие. Тази информация се вижда само от вас.
  • Имате опция да изпращате фактура на клиентите си.
  • Можете да сортирате поръчките си в Приключени, Задържани, Отказани, Провалени… Ще ви Изработка електронен магазин за продажби покажем как.
  • Можете да изберете определени държави, до които да изпращате пратки. Всички, които пожелаете. Ще настроим тази опция.
  • Десетки безплатни теми, от които да изберете своята визия и подредба в електронният магазин. В цената за тази оферта включваме инсталиране до 3 броя, от които да си изберете. Настройка базовите функциите на темата, менюта, странични полета.
  • Възможност за добавяне на Кодове за отстъпки при поръчка. Тези кодовете можете да публикувате в самият сайт и всеки да ги въвежда или да си създадете програма лоялни клиенти.
  • В системата се съдържа цялостен анализ на всички направени поръчки, отстъпки, обород, най-продавани продукти и още много друга полезна информация за вас.
  • Клиентите могат да пазаруват с регистрация или без такава. Така можете да създадете и своя база от клиенти, към които да пращате промоции или новини.
  • Посетете Онлайн Магазин WWW.KAPRIZ.EU и вижте сами как работи онлайн магазинът, който ви предлагаме като оферта.

Цена за изработка уеб сайт за продажби от 1 500лв.

  • + Маркетингов план

  • Ще обсъдим варианти за развитие след изграждането на интернет магазина, възможности за реклама, месечен план за поддръжка и SEO оптимизация. Така важният за всеки бизнес маркетингов план! Изграждането на сайта на този етап е само началото. От тук нататък следва истинската изграждане онлайн магазини, интернет сайт за продажби цени работа с попълване на сайта с продукти, описания и снимки. За това казвам, че е най-важното. Да обсъдим как следва да развием потенциала на сайта, след като е изграден онлайн магазина. Какъв бюджет имате предвиден за SEO оптимизация, Поддръжка и рекламни кампании. Ако искате ние да работим по целият този процес, ще ви направим индивидуална оферта. Тя ще обхване всички наши услуги и ще ви дадем най-добрата цена. Всяко нещо по отделно ще струва повече, но когато комбинираме услугите ще имате далеч по-изгодна оферта.

изработка онлайн магазин ниска цена, изработка на интернет страница


****ВАЖНО!! Всичко, което включваме в офертата се отнася до определени от нас модули с функционалност, които смятаме че са най-добрият вариант за изработка на онлайн магазин за продажби в интернет. Те могат да бъдат променени, но това ще промени цената на дадената конкретна оферта.


Не отлагайте плановете си утре! Стартирайте още днес!

В случай, че искате още допълнителна функционалност, то могат да се добавят още много други Изработка на онлайн страница за продажби неща. Да не помислите, че предложението ни за изработване на онлайн магазин е само това?! Може още много. Тази функционалност е въпрос на допълнителна разработка и се доплаща извън тази конкретна оферта. Тя може да се добавя във времето и всяко нещо да се доработва и променя. Не е нужно още в началото да наблъскате сайта си с какви ли не функции, които да натоварят бюджета ви. Използвайте парите си разумно като влагате постепенно в онлайн магазина си, в SEO оптимизация за търсачки, реклами в социалните мрежи..  Разбира се, всичко това ще бъде обсъдено с вас и ще се вземат възможно най-добрите решения на най-добрата цена.

Поръчай си успеха, който заслужаваш! Пиши ни!