Поддръжка на сайтове

Подсигуряваме всяка ваша стъпка! Всичко, което изградим заедно има нужда от обгрижване, за да продължи да функционира то правилно. Защитете инвестицията си! С всеки изминал ден бизнеса и технологиите се развиват, което налага и ние да се развиваме заедно.

Поддръжка на сайтове обхваща много неща, за които вие не знаете и не подозирате. Това е нашата работа. Когато се каже поддръжка на сайт, вие си мислите, че просто се публикуват нови текстове и някоя нова снимка. Ами, не! Това е само малка прашинка от работата, която вършим, докато вие се радвате на сайта си.

За поддръжката на сайта си трябва да мислите като за поддръжката на бизнеса си във физически

Изработка уеб сайт, интернет страница, бизнес фирмен сайт

магазин. Или фабриката си … Във виртуалното пространство бизнесът ви е същото нещо, като във реалния свят. Иска внимание, грижи, обновяване… Когато не му обръщате внимание и сайта е оставен просто така да си работи във времето – то той няма да ви донесе развитие и печалби. Клиентите ви го виждат, защото си личи. И обратното, когато видят подреден сайт, работи бързо и лесно – е вече сте им привлекли вниманието.


Тук ще вметна някои аспекти за Поддръжка на сайт


Обновяване на сайта с нови текстове и снимки

Те трябва да бъдат качествени, лесни и любопитни за четене. За да бъдат правилно написани и да са SEO подготвени, можете да разчитате на нас. Ще направим необходимите корекции. Ще поправим правописни грешки и пунктуация. Така ще държим нивото на сайта ви високо. За това предлагаме отделна услуга за писане на статии за сайтове и продуктови описания за онлайн магазини. Снимките, които качваме в сайта, също трябва да бъдат добре подготвени. Това е начина да покажете на клиентите си какво предлагате. Банери с промоции, нови снимки с логото ви, актуални новини за събития .. Всичко което имате да кажете на клиентите си с изображения.


Технически нещица при обновяване на уеб сайт

Поддръжка на уеб сайтове
Поддръжка на уеб сайтове

Тук идва техническата поддръжка, за която нито знаете, нито подозирате. Това е наша работа и засяга функционалността на системата. Ние се грижим за това тя да работи бързо и правилно. Тъй като държим да ви предложим най-новите технологии, това може да се прави всеки месец. Така сайта ще работи бързо, качествено и ще запази правилната си функционалност.

Някои от тях са:

  • Обновяване на всички модули за функционалност
  • Добавяне на нова функционалност и разширяване възможностите на сайта
  • Защита от хакерски атаки и възстановяване на системата, когато е необходимо
  • Когато има нужда, ние разговаряме с хостинг компанията, за да уточняваме технически въпроси…
  • Създаваме контрол панели за наблюдение на потребителското търсене в Google, което ни дава всички важни насоки към какво да се насочим, кое да подобрим. Един от най-важните панели е Google Seach Console, в която виждаме много информация за работата на сайта ви. За това предлагаме отделна услуга за свързване на сайт с Google Seach Console
  • и още ….

Защо е важно да поддържате сайта си при нас?

Поддръжка на интернет сайтове
Поддръжка на интернет сайтове

Ние обичаме проектите си и се грижим за тях като за свои. За нас най-важното е да постигнем резултатите, които искате. Когато говорим за поддръжка на сайт, знайте че е един цялостен и непрестанен процес. Това гарантира качество на сайта, бързина при работа с него, изграждане на авторитет. Според мен, три са ключовите фази, които да завършим заедно. Първо да изградим качествен сайт и да го запазим такъв във времето чрез текстове и снимки. Второ – да бъде технически добре поддържан, за да работи бързо и правилно. Това винаги прави добро впечатление на клиентите. И третата фаза е резултат от първите две – да изградим авторитет около сайта ви.


SEO оптимизация + Поддръжка на сайт

Всичко, което изредих е неразривно свързано с добрата SEO оптимизация. За това казвам, че е процес на работа, който се прави непрестанно. Всяка седмица, всеки месец … и така ден след ден. Искате качествен сайт? Искате да работи добре и да води клиенти? Формулата е „Работите за него – и той работи за вас!“