Как да разбера имам ли продажби и посетители от Facebook в сайта ми?

Как да разбера имам ли продажби и посетители от Facebook в сайта ми? Има ли начин? Има! За всички ни е важно да знаем от къде какъв трафик имаме, за да можем да разработваме пазарните си Как да разбера имам ли продажби и посетители от Facebook в сайта възможности. Facebook се е погрижил и за това, като предоставя начин за проследяване на трафика в сайта ви. Това, което ще виждате са броя посещения за период от време – ден, седмица, месец… Също така кои страници са посетили клиентите ви. Това е страхотна възможност да видите какво ги интересува, какво търсят…

Връзката се прави между сайта ви и бизнес страницата ви. За целта се правят административни настройки във Facebook и после в сайта ви. След това имате достъп до тази информация директно във Фейсбук панел с анализи.

В същият панел ще можете да виждате и анализи от реклами, в случай че имате такива. Всичко е Как да разбера имам ли продажби и посетители от Facebook в сайта комбинирано на едно място. Има още много бизнес настройки, които ще можете да използвате и ние ще ви помогнем за това. В крайна сметка целта е да знаем възможно най-много за това как работи бизнеса ни и да го развиваме в правилната посока. Цената за тази услуга е 299лв.

От тази услуга можете да се възползвате еднократно и ще знаете дали имате продажби и посетители от Facebook в сайта си. Тук ще спомена и още две услуги, от които можете да се възползвате. Това са Изработка и поддръжка на онлайн магазин във Facebook и Създаване и поддръжка на страница във Фейсбук. Facebook се превърна в платформа, която предоставя множество възможности и на практика можете да развивате бизнеса си предимно в социалната мрежа. Оставяме един голям процент съмнение, тъй като клиентите ви могат да бъдат и в Google и другите търсачки. Те предпочитат да открият сайт, интернет страница, онлайн магазин … За това не можем да кажем, че всичко зависи само от социалните мрежи. Комбинираните решения винаги са най-успешни и печеливши.

Не отлагай плановете си за утре! Поискай оферта за своя бизнес още днес!