Изработка на сайт спа оборудване

Изработка на сайт спа оборудване или фирмен сайт, тъй като по същество той е такъв. Сайт каталог, в който са публикувани различни продуктови страници и са сортирани по категории. След това е структурирано главно меню, което ви води към продуктите в определената категория.


Бизнес сайт или фирмен сайт?

Сигурно не сте се замисляли, но може би имате нужда от точно такъв сайт?  Имате широк спектър от продукти, които да предложите? Това е чудесно решение за онлайн каталог. В случая на всеки продукт са поставени и цени в описанието. Това информира клиентите с цялата необходима информация за всеки продукт. След това при проявен интерес могат да ви пишат или да се свържат с вас по телефона и да заявят поръчка на желаният продукт. Това не е никак лошо решение за създаване на онлайн бизнес, тъй като връзката с клиента ви е директна. Можете да поддържате връзка с тях лично. Така ще можете да им препоръчвате и други продукти, за които не знаят, че им трябват.


Сайта е с много малко функционалност, тъй като продуктите са подредени в менюто и тук на практика не е необходима. Сайта е изработен от нас, ние го поддържаме и оптимизираме. Можете да го разгледате от ТУК


Динамичен сайт с добавяне на нови страници

Този тип сайт се води и към категория динамични сайтове, които могат да се развиват във времето с добавяне на неограничен брой страници, които да се сортират в блог. Също така отделни страници с богато съдържание и информация за клиентите ви. Могат да се добавят множество снимки, които да са организирани в галерия… и още много. Може дори да се преобразува в онлайн магазин, което ще позволи и поръчка на всеки продукт през сайта. Възможностите са много и всичко зависи от това – какво ви трябва на вас. Да обсъдим вашият проект и да намерим най-доброто решение за създаване на интернет страница, специално за вас!


Искате такъв сайт? Можете веднага да се свържете с нас!


Изработка на сайт каталог за фирма