Свързване на сайт с Google Analytics

Свързване на уеб сайт с Google Analytics
Свързване на уеб сайт с Google Analytics

Свързване на сайт с Google Analytics и ще обясня защо е важно, особено когато говорим за сайт за онлайн търговия. До момента няма сайт, който да не сме свързали с панела за анализи на Google Analytics. В него се вижда информация, която е от изключително значение. Информация, която може да ви даде насоки за развитие на бизнеса ви, за които дори не сте се сещали до момента. Винаги го препоръчвам и сега отново го правя и казвам, че това е първото нещо, което трябва да имате като инструмент за анализ на онлайн присъствието ви.


Поддръжка на сайт + SEO оптимизация + Анализ = Успешен бизнес план

Анализ на уеб сайт с Google Analytics
Анализ на уеб сайт с Google Analytics

Първо можете да се възползвате от него сами и да свържем сайта ви с Google Analytics и сами да водите битката с Google. Вторият вариант е да поверите Поддръжка на сайт и SEO оптимизация на сайта на нас и заедно да развиваме бизнеса ви. Когато казвам ЗАЕДНО имам в предвид следното. Ние можем да изведем най-важната информация от аналичният панел и да я насочим в правилната посока за по-нанатъшното развитие на бизнеса ви. Посредством него можем да създадем правилният бизнес план и маркетингова стратегия. Ще ви даваме насоки, които са изведени директно от извора и ЗАЕДНО ще осъществяваме плановете ви.


Използвайте информацията в своя полза

Ще изредя някои основни параметри, които ще виждате.

 • Посещения в реално време. Уникална възможност да наблюдавате кои страници
  Фирма за анализ на сайт с Google Analytics
  Фирма за анализ на сайт с Google Analytics

  посещават клиентите ви и тяхното поведение в сайта. Къде другаде отиват, какво е прихванало вниманието им… От кой град са, държава .. Ето този момент е изключително важен за онлайн търговията. Да наблюдавате поведението на клиентите си, какво купуват и защо не купуват. Ще можете да си направите изводи, да подобрявате продуктовото си позициониране и още много…

 • Посещения в сайта си по населени места / демографски принцип. От къде са клиентите ви и към кои области още можете да се насочите.
 • Колко са новите посещения в сайта – нови потребители и колко са се завърнали.
 • Как ви откриват – дали предимно от търсене в търсачките, дали от социални мрежи или са влезли директно..
 • Колко време даден клиент използва сайта ви
 • Кои са най-посещаваните ви страници – това съответно са най-търсените продукти или услуги…

Правилно разчетените анализи ще доведат добри резултати

Фирма за анализ на сайт
Фирма за анализ на сайт

Тези и още много параметри от които можете да си извадите изводи. Изводи, които да ви  теглят напред и да насочите усилията си в правилната посока. Когато поверите на нас Поддръжката на сайта и SEO оптимизацията, ние наблюдаваме всичко това. Важно е за вас, за да знаете как се развива сайта ви. Важно е за нас, за да знаем че сме си свършили работата.


Работим заедно – успяваме заедно!

Ние използваме Google Analytics панел за анализи от години и сме добили достатъчно опит, за да можем да го споделим с вас. Това е една комбинирана услуга, която има уникален характер за развитието на онлайн присъствието ви. За изграждането и развитието на всеки уеб сайт и интернет страница. Аналитичните ни умения ни дават предимство в правилното управление на уеб сайта и маркетинговата стратегия при пускане на реклами във Фейсбус или Гугъл.


Цялостни бизнес решения от самото начало

Проучване и бизнес план за уеб сайт
Проучване и бизнес план за уеб сайт

Ето така можем заедно да изградим бизнес присъствието ви от нулата или да развием сайт, който вече имате. Това е другият аспект, в който работим и предлагаме като услуга. Когато имате създаден сайт, но не дава желаните резултати, то ние сме тук за това. Ще направим необходимият анализ чрез този инструмент, както и други такива. След това ще можем да ви дадем насоки за развитие и как всичко може да работи във ваша полза.

Не отлагайте плановете си утре! Потърсете ни още днес! Ние сме бизнес решение! Вече Растеж!