Създаване на бизнес профил в Google Maps

Създаване на бизнес профил в Google Maps или добавяне на бизнес в Google Maps. Това е една уникална възможност да покажете бизнеса си директно в картите на Гугъл. По този начин клиентите ще ви намират още по-бързо и лесно. Това е отделна услуга при нас, от която можете да се възползвате и да развивате бизнеса си онлайн. Нека ви разкажа малко за това.


 1. Имате локация в Гугъл карти. Когато клиента отвори картите, ще вижда вашето име и къде се Създаване на бизнес профил в Google, добавяне на бизнес в Гугъл намирате.
 2. Можете да добавяте снимки, с които да привлечете вниманието на клиентите си
 3. Да добавяте услугите, които предлагате
 4. Да добавяте оферти с промоции
 5. Да обновявате постоянно с нови статии, които ще се виждат в профила ви
 6. Ще можете да получавате съобщения и обаждания от клиенти
 7. Клиентите ви могат да оставят отзиви
 8. Да посещават сайта ви чрез отделни линкове
 9. Да популяризирате сайта си и статиите в него
 10. Ще имате персонализирани отчети от Google за цялото ви онлайн присъствие – дали са поискали напътствия къде се намирате, дали са ви звъняли по телефона…
 11. Можете да създадете онлайн магазин в Гугъл
 12. Ще имате безплатен сайт към бизнес профила си

Какви са предимствата да имате бизнес профил в Google?

Предимствата да имате такъв бизнес профил в Гугъл е незаменим помощник и в същото време Гугъл го предлага напълно безплатно. Повече от идеална възможност да популяризирате бизнеса Добяване на бизнес в гугъл мапс си! На колкото повече места присъствате, толкова по-добре.

Създавали сме такива бизнес профили за своите клиенти и за себе си, разбира се. Можем да кажем, че ефекта е повече от приятен. При търсене в търсачката, от дясната страна изскача прозорец с вашият бизнес – WOW! Момента прихваща вниманието на клиентите ви. Същите прозорчета с вашият бизнес се появяват и сред резултатите при търсене. Няма нищо по-хубаво от визуалната реклама и моменталното привличане на вниманието на клиента със снимка или с оферта.


За какъв вид бизнес е подходящ този бизнес профил в Гугъл?

Подходящ е за всеки. Независимо какво предлагате – услуги, продукти.. Можете да направите представяне на всяка една дейност. Да публикувате снимки от мястото, където работите. Да покажете продуктите, които продавате и да ги представите… Възможностите са много и само чакат да ги накарате да работят за вас. С наша помощ това ще стане реалност.

Мога ли да имам локация в Гугъл карти без физически магазин?

Може! В такива случай има опция при настройките, че сте бизнес, който обслужва клиенти на място / до техен адрес/ или предлагате онлайн срещи. По този начин можете да се свързвате с клиентите си без проблем. Дори да работите като физическо лице и да предлагате някакви продукти за продажба – да речем ръчно изработени неща и изпращате с куриер. Също можете да направите локация и да присъствате като занаятчия, производител с опцията за изпращане на продуктите си чрез куриер.

Оферта за създаване на локация в Гугъл мапс е следната:

 • Ще създадем работна поща, с която ще се регистрирате. На нея ще получавате важни съобщения от Гугъл.
 • Ще направим първоначалните настройки за района, който ще обслужвате. Тук се таргетират основни градове, към които ще се насочите или цялата страна.
 • Ще въведем всичката основна информация, като настройки в бизнес профила ви: адрес, описание, услуги, снимки.. Така веднага след като приключим, профила ви ще е напълно завършен и ще се показва коректно в картите на Гугъл.
 • Като за начало ще добавим и две статии, които ще ви служат да пример, как да продължите да публикувате нови.
 • Ще ви покажем как да работите с профила си и как ще можете да публикувате нови и нови неща в него – снимки, статии
 • Цената за всичко изброено в тази оферта е 250 лв. еднократно.
 • Можете да ни поверите поддръжката на бизнес профила си. Ние можем да го обновяваме постоянно с нови текстове, снимки, оферти, промоции. Да попълваме продукти в онлайн магазина, който имате като опция към профила си. Ще следим взаимодействията на клиентите с бизнес локацията ви и ще ви предоставяме информация за тях всеки месец. Цената за поддръжка на бизнес профила в Гугъл мапс ще се договаря отделно. От определящо значение е количеството обновления, които ще качваме на месец. За това първо ще уточним тези параметри и ще ви направим конкретна оферта.

Не отлагайте плановете си за утре! Потърсете ни още днес! Вече растеж!