Създаване на сайт с WordPress

Създаване на сайт с WordPress, която е една от най-използваните системи за изработка на сайтове в световен мащаб. Има и други като Joomla, Drupal, OpenCart, SeoToaster и други, но ние избрахме CMS WordPress. Пробвали сме всички други, знаем как работят и най-много ни допадна като функционалност Уордпрес. Всеки разработчик на сайтове има предпочитания, както ние и можете да чуете разнопосочни мнения за всяка една от тези системи за управление на съдържанието. Истината е, че всяка една си има предимства и може да отговори на изискванията на клиентите ни.

Създаване на сайт с WordPress


Защо да изберете WordPress за изграждане на сайт?

1. Търсачките я обичат и може да се направи чудесна оптимизация на сайт, изработен с WordPress. Посредством определена функционалност към сайта за сео оптимизация, ще се класира по-напред в търсачките. Правим оптимизация за WordPress толкова много години и сме сигурни, че може.

2. Изключително лесно можете да управлявате блог сайт или информационен портал. Администраторският контрол панел се управлява лесно и всички важни настройки са пред очите ви. Така, след като сме създали сайт за вас, ще ви покажем как да добавяте статии и да обновявате блога си. / Много от вас са чували за блог сайт, но дали знаете за какво може да ви послужи и как да изкарвате пари от интернет чрез него? Ще ви разкажа за това в друга статия Създаване на блог или информационен портал. /


изработване уеб сайт на WordPress


3. За WordPress има създадени стотици, хиляди модули, чрез които можете да преобразувате сайта си в онлайн магазин, новинарски сайт, сайт за обяви или работа. Да изградим уеб сайт с резервации за хотел, да си запишете час при лекар, сайт за коли и авточасти… Не мога да изредя всички варианти, но ги има. Това засяга функционалността на сайта и през годините сме тествали различни модули и разширения, с които сме правили сайтове за наши клиенти. За това, ако имате планове за някакъв уеб сайт с определена функционалност, то можете да ни се обадите и да ги обсъдим.


4. Поддръжка от разработчиците – това е едно от най-хубавите неща. Ядрото на WordPress се обновява постоянно и по този начин премахват бъгове и недостатъци. По същият начин има постоянна поддръжка на допълнителните модули, които се инсталират. Това ви гарантира правилната им работа и от там и добрата работа на сайта.


5. За WordPress има създадени хиляди теми, много от тях безплатни + платените им версии. Много от тях дори са разработени, за да работят специално за самата функционалност. Да речем, че искате сайт за имоти. Има теми, които са разработени да изглеждат по онзи специфичен начин, който характеризира сайт от този тип. Същите са на супер достъпна цена от порядъка на 50 – 60 долара и нагоре, което е нищо в сравнение от това да платите на графичен дизайнер за изработка на лично ваш дизайн. Разбира се, уважаваме изборът ви да платите на специалист графичен дизайнер за индивидуална визия.


6. Тъй като се обновява постоянно, за да отговори на най-новите изисквания за изработка на сайт, всеки един проект се визуализира перфектно на мобилни телефони, на таблет и компютър. Работи добре с всички браузъри и устройства.


7. Могат да се правят настройки в темите, като това ще промени цветовете, шрифта и много други детайли, които ще направят изгледа на темата абсолютно различен. Не веднъж се е налагало да променям почти всичко и темата се превръща в съвсем друг дизайн. Също така сега има много красиви и раздвижени теми, които да впечатлят клиентите ви.

Със сигурност мога да ви изтъкна още предимства, но това са най-важните за момента. Тези, заради които си струва да изградите уеб страницата си с тази система за управление на съдържанието. На разположение сме всякакви въпроси, за да ви разкажем още за нея и да осъществим вашият проект.


Като извод ще го кажа така:

  • Можете да имате сайт с много добра и дори впечатляваща визия на достъпна цена
  • С достатъчно функционалност, за да обслужва клиентите ви
  • С поддръжка, която гарантира правилната работа на сайта
  • SEO оптимизирана за всички търсачки

Колко струва сайт на WordPress? Прочетете цялата статия и вземете своята оферта.