Цени за изработка на уеб сайтове, Seo копирайтинг / писане на статии, поддръжка на сайтове, поддръжка на страници в социалните мрежи, управление на реклами, маркетинг стратегия

Цените за изграждане на уеб сайтове и всички други услуги са стартиращи. За някои типове сайтове имаме и конкретни оферти, които ще ви покажем.

Защо не могат да бъдат крайни цени?

Не могат да бъдат крайни, защото всеки от вас ще иска различна функционалност, различна тема, различен брой страници … Всичко е много индивидуално. За това ви даваме ориентировъчни стартиращи цени, защото държим да работим максимално прозрачно с клиентите си.

  1. Цена за изработка на фирмен сайт500 лв. стартираща цена. Тук имаме конкретна оферта за изработване на фирмен сайт с включена функционалност и цената за него е 899лв.

2. Цена за изработка на бизнес сайт500лв. стартираща цена. Вижте и конкретна оферта за изграждане на бизнес сайт с включена функционалност за 699лв.

3. Цена за изработка на онлайн магазин800лв. без добавяне на продукти. С основни настройки на системата и поставяне на 3 продукта за пример в магазина. Към това ще добавим 5 урока, за да ви покажем как да работите с магазина си. Конкретна оферта за изграждане на онлайн магазин с включена функционалност и частично попълване на магазина с продукти от 1500лв. до 30 продукта в вариации

4. Цена за изработка на онлайн магазин за продажби във Фейсбук800лв. до 100 продукта.

5. Цена за изработка на дропшипинг магазин за търговия1500лв. до 30 продукта с вариации.

6. Цена за изработка на афилиейт сайт1500лв. до 30 продукта с вариации.

7. Изработка на сайт с WordPress е с базова цена от 500лв. – с основни настройки и ще включим 5 урока, как да добавяте публикации.

8. Цена за изработка на блог или информационен сайт500лв. с основни настройки и 5 урока, как да работите с блога си.

9. Цена за Seo копирайтинг / писане на статии или пренаписване на статии за сайтове по договаряне. Цената ще се определя  от тематиката, дължината на текстовете или други фактори. Стартираща цена 50лв. за статия от 300 думи.

10. Цена за описания на продукти в онлайн магазин – по договаряне. Цената ще бъде комплексна за определен брой продукти и също така ще зависи от тяхната специфика.

11. Цена за поддръжка на Фейсбук страница, бизнес страница, управление на реклама във Фейсбук и Инстаграм150лв. стартираща цена

12. Цена за управление на Гугъл реклама250лв. стартираща цена

13. Поддръжка на сайтове150лв. стартираща цена

14. Проучване и анализ на пазарна ниша250лв. стартираща цена

15. Маркетингов планцялостен бизнес план от началото до реализацията му. Тук се включват проучване и анализ на пазарна ниша, проучване начините за реклама и най-подходящите места за това, предвидимост на първоначалните разходи – определяне на бюджет, стратегия за изграждане на бранд и налагане на марка или име … и още много други неща, които ще обсъждаме на дълго и широко до реализацията на приходи. Стартираща цена за изработка на маркетингова стратегия1500лв.

16. Цена за Seo оптимизация на сайтове – стартова цена от 500лв.


Към всяка от тези оферти ще получите конкретни технически задания, в които ще бъде разписано какво ще получите срещу заплащането. Всичко друго, извън конкретно разписаните оферти, се води индивидуална оферта с различна цена. За всяка една оферта ще се прави техническото задание и тогава ще се определи крайната цена за изработването на уеб сайта или услуга. Всичко това ще се уточнява в процеса на общата ни работа. За това как процедираме, можете да прочетете как работим при изработка на сайт.