Изработване на дропшипинг онлайн магазин

Изработване на дропшипинг онлайн магазин е един много приятен начин да стартирате бизнес в интернет, от вкъщи, без да влагате пари в стока. Звучи супер, нали? Така си е. Дропшипинг сайтовете представляват реални онлайн магазини, които генерират поръчки  и те пристигат директно при вас. При определени договорки с дадената фирма имате два варианта: другата фирма за изпраща поръчките, вие не се занимавате с нищо и накрая само си взимате комисионната. Всяка фирма определя комисионната и тя е процент от цената на продукта. Пример : фирма за продажба на копчета – комисионната ще е мижава. От друга страна – фирма за самолети или яхти и само с една продажба можете да си оправите месеца. Така чеее, много зависи към коя продуктови ниша сте се насочили.


Вторият вариант е вие да си изпълнявате поръчките, изпращате към клиентите и си получавате парите. Тук ще инвестирате в стока само, когато имате поръчка на определен продукт. Предимствата на този вариант е, че можете да продавате с надценка, която вие си определите. Така от определен продукт, който купувате за 10 лв., продавате за 20лв. и печалбата ви е в джоба. Вместо варианта 5% от стойността на продукта и на практика – смятайте сами. Вие работите с клиентите си директно. Можете да им предоставяте различни оферти, промоции, да си изградите база от редовни клиенти и да развитие прилично онлайн бизнеса си.


Третия вариант е да комбинирате всичко до тук и да продавате и на комисионна, и свои продукт с точна печалба. Също така да създадете афилиейт програма към сайта си и да печели отново от комисионни от сайтове – трети страни. Изобщо възможностите с развитието на онлайн търговията и навлизането на интернет все повече в живота на хората, създадоха всички тези благоприятни условия да се прави бизнес онлайн и да работите по вашите правила.


Четвърти вариант е да комбинирате дропшипинг сайт за интернет продажби и афилиейт програма. Тази програма работи чрез размяна на линкове и процент комисионна от реализирана продажба. За нея можете да прочетете допълнително в отделната ни статия.

Възможностите са много, вариантите са различни, начини за осъществяване има колкото искате …. Не се колебайте да ни потърсите и да намерим възможно най-добрият начин да осъществим вашите планове за онлайн продажби.


Конкретна оферта за изработка на дропшипинг магазин за търговия, можем да ви предложим, като за изработка на онлайн магазин. Цената е същата, тъй като функциите му и изграждането му, са едни и същи.

Също така прочетете и статията ни за изграждане на електронен магазин за търговия в чужбина, която може да ви бъде полезна като информация. Колкото повече прочетете, толкова по-добро решение ще вземете.


Не отлагайте плановете си за утре! Вече растеж!