AI инструменти за бизнеса и ежедневието

Тук ще ви споделя едно изключително интересно видео, което смятам, че ще бъде полезно за всеки. Именно ролята на AI инструментите, които могат да бъдат наши помощници. Тук думата „помощници“ е особено важна, тъй като AI инструментите не могат да заменят работата на човек. Това разбира се е и мое мнение и смятам, че още дълги години ще е така. Безспорно е, че навлязоха силно в ежедневието ни, но те не могат да заменят човешкото мислене и начин на работа. Не знам за вас, но аз не смятам, че мога да доверя решения за работата и за живота ми от един софтуерен инструмент.

В това видео гост лектор е Светлин Наков, който каза много интересни неща за няколко AI инструменти. Някои от тях за професионална употреба, а други за улеснение на работата ни или за ежедневието. Беше забавно и на мен лично много ми хареса и не на последно място – беше изключително полезно, за да си сверя часовника.

Можете да гледате безплатната видео сесия от този линк AI инструменти за бизнеса и ежедневието. Също така ще спомена и платформата, на която LeaderClass.bg, която предоставя много други безплатни сесии и видеа, които ми харесаха и могат да ви допаднат и на вас.

Тъй като аз много обичам да се информирам постоянно и не спирам да се интересувам от всяка сфера на света на ИТ, ще има още много такива статии, които да ви споделя за в бъдеще.