Google Ads, AdSense, YouTube рекламни кампании

Google и сега работи за вас! Добре звучи, нали? Вярно е! Може! С правилното проучване, с правилната PPC стратегия, те ще работят за вас! Още няколко стъпки по пътя нагоре! Ще ги направим заедно и ще успяваме заедно!

Реклама в Google е за всички! Независимо колко е голям бизнесът ви. Това тук няма значение. Всеки може да бъде голям колко поиска.

Първата стъпка е правилното проучване. То засяга доста нещо като: конкурентна ниша, подходящи фрази за рекламната кампания, таргетиране на аудитория … Тези и още много други фактори, които трябва да се вземат под внимание, за да бъде насочена правилно рекламата ви. Тогава тя би била успешна и печеливша. За щастие ние имаме подходящите инструменти, с които да се справим.

Реклама в Google

Реклама в Google Ads


Двата типа рекламни кампании в Adwords и AdSense се различават доста, но и двете са Реклама в Googleефективни. Рекламата в Google Ads е текстова и се появява в резултатите при търсене в Google. Всеки е виждал такава реклама, когато е търсил нещо в Google и съответно има надпис „реклама“ под даденият резултат. Това може да бъдете и вие! Когато настроим рекламата ви с подходящи ключови думи, то тя ще се покаже, когато някой потърси продукт или услуга като вашата. С този тип реклама можете да приканвате клиентите си да посетят сайта ви, да ви потърсят по телефона, да ви посетят на място… и още…

 

Релама в Google AdSense


Релама в AdSense е дисплейна реклама. Тя използва изображения, което е още по-добре. Банерите могат да бъдат различна големина и по характеристика могат да са промоции, разпродажби, просто реклама на бранда ви… и още много други варианти. Важното е, че тук посланието се носи от изображение, което е далеч по-ефективно от текста. Моментално можете да приковете вниманието на клиентите си и да ги спечелите. Тези реклами от AdSense се появяват в сайтове и приложения, които вашите клиенти посещават, а те са доста.

Видео реклами в YouTube


Видео реклами в YouTube са още по-впечатляващи, защото директно се излъчва вашата Реклама в Googleреклама. Сякаш се излъчва по телевизията, само че в YouTube клиентите ви са с няколко милиона повече, от колкото пред телевизора 😉 Можете директно да им поднесете посланието си във видео. Те също могат да се насочат към определена аудитория и по този начин да ги приканите да пазаруват от вас, да посетят сайта ви или друго…

 

Кампании за пазаруване


Четвърти тип рекламна кампания в Google е насочена специално към онлайн магазините. Това са Кампании за пазаруване. Те се настройват така, че да показват продукти от вашият сайт със снимка и цена, когато клиентите ви ги потърсят. За целта първо трябва да ви изработим онлайн магазин, в който да публикувате продуктите си и след това да свържем сайта ви с профилът ви в Google Merchant Center и Google Ads. Тук отново можем да настройваме и таргетираме клиентите, които искате да достигнете. Те са по цялото земно кълбо. За тази рекламна кампания има избор на много държави, но България не е между тях. Така че, този тип реклама е за тези от вас, които искат да продава извън страната ни.


За всички тези рекламни кампании в Google Ads, AdSense, YouTube са с бюджет, който виеРеклама в Google ще определите. Винаги можем да започнем с малко и да вървим към по-голям бюджет. Можете да ги спирате и стартирате, когато искате. Възможностите са много и най-важното – ефективни. Вие ще ръководите бизнеса си и ще откривате нови пазари с наша помощ. За целта има и специален контрол панел, от който се наблюдава цялата активност на потребителите и чрез правилното й управление, тя ще бъде ефективна.

Друго важно нещо, което трябва да преценим е дали някоя от тези рекламни кампании е по-подходяща, а друга не. Зависи каква услуга или продукт предлагате. Спецификата на на бизнесът ви е от ключово значение и дали дисплейната реклама не е по-подходяща от тази в Google Ads и обратното. За това Google предоставя широк спектър на настройки, от които да се възползвате и така рекламата ви да бъде максимално ефективна и печеливша.

Вече растеж!


Да се изгради една или няколко качествени и печеливши рекламни кампании в Google изисква търпение, наблюдение, анализ… Но всичко това е без значение, когато резултатите са печеливши. Заедно можем да го постигнем! Не отлагайте плановете си за утре! Потърсете ни още днес! ВЕЧЕ РАСТЕЖ!