SEO оптимизация

ВЕЧЕ РАСТЕЖ! Това е повече от извеждане на сайта на първа страница на Google, Bing… SEO оптимизацията създава авторитет, води клиенти, развивате се, печелите! 

SEO оптимизация
SEO оптимизация

SEO оптимизация е нещо специално в нашата област. Това е цял процес, който отнема време, но дава огромни резултати. SEO оптимизацията изисква търпение, но веднъж индексиран сайта от търсачките, тя не може да бъде спряна. За сравнение с платените реклами – бюджета свършва и рекламата изчезва. Е, тук това не може да стане. SEO оптимизацията на сайт дава дългосрочни и стабилни резултати в продължение на месеци. Тъй като въвеждаме много ключови фрази, по които клиентите да ви откриват в мрежата, то от 10 търсения – 9 могат да попаднат на вас и това са реални клиенти!!! Те могат да поръчат веднага от онлайн магазина ви или да ви потърсят за услуга, тъй като са търсели точно това, което предлагате вие. По този начин със SEO оптимизацията ние изграждаме път, по който потенциалните ви клиенти да откриват точно вашият бизнес. Това аз наричам КАЧЕСТВЕН ТРАФИК.


Важно е да знаете! Със стартирането на изработка на сайт в комбинация със SEO оптимизация можете да имате посещение в сайта си още първият месец от неговото съществуване. Разбира се, говорим за малки цифри в порядъка на 10-15-50 човека… Това зависи от типа сайт. В последствие този трафик ще се увеличава с времето. Важното е, че когато комбинираме изработка на сайт и SEO, това дава много по-бързи резултати, от колкото първо да се изработи сайт и след 2 месеца  да започнем SEO. Това ще забави развитието на сайта ви значително.


Спечелете клиентите си

SEO оптимизация на уеб сайтове
SEO оптимизация на уеб сайтове

СЕО оптимизацията на сайт обхваща много аспекти при изграждането му. Първо и основно е съдържанието на сайта и неговото качество. За това заедно трябва да се съобразим най-вече с качественото съдържание, което ще предложим на клиентите ви. Това не е фактор, с който трябва да се съобразите само заради Google и другите търсачки. То е важно и заради клиентите ви. Начина, по който им поднасяте информацията, ще определи колко успешна ще е тя. Текстове, които са написани, просто за да мине номера, не вършат работа нито пред търсачките, нито пред клиентите ви.


Работата ви се отплаща


Постоянното обновяване при динамичните сайтове и блогове е от огромно значение. При фирмените сайтове, които не променят съдържанието си, се прилагат други методики за неговото позициониране в челните позиции в Google и другите търсачки. За това пък статиите, които са публикувани в сайта, също трябва да са с качествено съдържание. Това е универсален принцип при изработка на сайт. За това препоръчваме SEO оптимизацията да върви заедно с поддръжка на сайт. Искате високо класиране в търсачките – комбинираме SEO и Поддръжка. Това е най-ефективната формула за успешен сайт.


Да си поговорим с търсачките чрез SEO на уеб сайт

SEO оптимизация на онлайн магазин
SEO оптимизация на онлайн магазин

Следва оптимизация на кода, който се чете от търсачките и браузърите. Вие не го виждате, но той е от огромно значение за правилната и бърза работа на уеб сайта, независимо какъв вид е. Тук използваме специфични знания и техники, които „говорят“ на търсачките. Колкото по-добре изграден е кода, толкова по-добре работи сайта и се класира по-високо. Ето така с две основни стъпки се доближихме до първа страница на търсачките.


Следват много други неща, които предприемаме, за да покажем на търсачките, че вашият сайт заслужава да бъде изведен на първите им страници. Някои от тях са:

  • Бързина на сайта
  • Постоянното обновяване на съдържанието на сайта
  • Използваме всички Search Console на различните търсачки, за да следим развитието на сайта и постоянно да правим нужните промени в ключовите думи, да променяме съдържание и още много друга полезна информация
  • Изграждане на качествени връзки към сайта ви и изграждане на авторитет….

Към всичко това ще прибавим и голяма доза маркетингова стратегия, защото трябва да открием точната аудитория за вас, която да се превърне в клиенти.

SEO оптимизация на интернет сайт
SEO оптимизация на интернет сайт

Както сами разбирате, SEO оптимизация на сайт е процес, който изгражда авторитет с цел да спечели доверието на търсачките и на клиентите ви. За това няма как да пренебрегнем нито една стъпка при оптимизация на сайт. Това е съпроводено с постоянен мониторинг на промените, които търсачките правят и критериите, по които извеждат сайтовете в резултатите си. Също така постоянно наблюдение за ключовите фрази и промените в потребителското търсене, което може да се променя интензивно всеки месец. Това зависи от продуктите или услугите, които предлагате. Всичко това и още много други фактори налагат постоянно да бъдем активни и да работим непрестанно.

ВЕЧЕ РАСТЕЖ!