Изработка на интернет магазин за продажби в чужбина

Изработка на интернет магазин за продажби в чужбина? Искате да продавате в други държави? С нашето предложение за изработка на онлайн магазин е напълно възможно. Можете да стартирате по-бързо, отколкото някога сте си представяли.


Какви функции ще има моят електронен магазин за продажби в чужбина?

 • Системата, която ползваме позволява продажби в десетки държави, които изберете. Това включва държави от Европа и другите континенти.
 • Можете да работите в долари, евро и още десетки валути. В тези случаи ще можете да ползвате и разплащане чрез Pay Pal, който е един от най-предпочитаните в последните години. Също така по банков път или плащане на място при доставка на клиента.Изработка на интернет магазин за продажби в чужбина
 • Доставките могат да бъдат настройвани за всяка една държава и да добавяте различни варианти за доставка.
 • Функциите, които ще имате на разположение са много и позволяват широк контрол над работата на целият онлайн магазин.
 • От добавяне на продукти с вариации с различни размери и снимки. Неограничен брой.
 • Добавяне на продуктови категории в неограничен брой.
 • Управление на наличности в определен брой или изчерпани продукти.
 • Управление на промоционални цени в определени периоди и автоматично преминаване към редовна цена.
 • При продукти с вариации можете да вдигате цените на всички едновременно или съответно да намалявате в % или с определена сума.
 • Използване на купони за намаления.
 • За всяка поръчка получавате мейл, както и клиента. Можете да им изпращате фактури.
 • Клиентите могат да добавят бързо и лесно продукти в количката и да ги поръчват с регистрация или без такава.

Ще мога ли да обновявам онлайн магазина си?

Вие сами ще можете да управлявате онлайн магазина си в последствие. Да добавяте продукти, Изработка на онлайн магазин за търговия в чужбина вариации, цени, наличности … Абсолютно всичко. Ние ще настроим всичко, ще направим първоначално запълване на магазина и след това ще ви покажем как да продължите. Също така можете да поверите поддръжката на нас и ние ще качваме всички продукти вместо вас. Всичко това можем да уточним в процеса на работа.


Има още много други функции, за които можете да ни попитате и да ви разкажем за тях. Ако има функционалност, която липсва, то тя може да се добави. Важното е, че още със стартирането на онлайн магазина за търговия, има абсолютно всичко, за да започнете да продавате веднага. След това можете да се заемете с реклама в социални мрежи и създаване на профили към магазина си. Така ще раздвижите по-бързо пазара си и ще доведете повече клиенти.


Как се прави онлайн магазин за търговия и продажби в чужбина?

В случай, че се колебаете и не сте сигурни какво ще представлява онлайн магазин за продажби в Изработка на онлайн магазин за търговия в чужбина други държави? На практика по функционалност не се различава по нищо като технически характеристики. Разликата идва от езика и държавата, в която ще продавате. Всичко друго като изграждане на онлайн магазин, попълването му с продукти и техните описания същото като за българският пазар … Цялото управление на системата е едно и също за целият свят.


Благодарение на интернет, вече няма граници за бизнеса. Можете да търгувате навсякъде по света, щом имате продукт. С наша помощ можете да правите бизнес и да продавате до всяко място по света.

Прочетете и статиите ни за изработка на дробшипинг онлайн магазин или сайт за афилиейт маркетинг. Може би ще се насочите към тях като решение за онлайн търговия.

Не отлагайте плановете си за утре! Потърсете ни още днес!