Писане на статии или копирайтинг / copywriting

Писане на статии или копирайтинг / copywriting за блог, фирмен сайт. Описания на продукти за онлайн магазин или редактиране на текстове за уеб сайт. Правили сме го, правим го и сега и имаме опит в доста области на различен тип информация. За фирмени сайтове сме описвали услуги. Към тях сме добавяли блог, в който е имало допълнителна любопитна информация в дадената област. За онлайн магазини правим описания на продуктите с характеристики, вариации …

Тъй като прави SEO оптимизация за класиране на сайт в търсачките, текстовете които пишем са SEO издържани или иначе казано предлагаме Seo копирайтинг услуги на достъпна цена. 


Редактирали сме готови текстове, които се предоставят от наши клиенти, за да се публикуват в уеб сайт. Тук обикновено правим подобрение в подредбата на изреченията, поправяме правописни и пунктуационни грешки. Стараем се да не нарушаваме цялостният стил на текста, за да се запази максимално автентичен. Влагаме ключови думи и фрази, с които обогатяваме текста и така той се превръща в SEO текст


Създаване на SEO оптимизирани текстове за уеб сайт

При нас писането или редактирането на текстове за сайт е и целенасочена за SEO оптимизацията на сайта. Когато пиша една статия, то тя неизменно е помислена от всички страни. Да бъде информативна за клиента, на език близък до разговорният и в същото време правя SEO за класиране на уеб сайта по-напред в търсачките. За това копирайтинг / copywriting е комплексна услуга в нашата работа, когато изграждаме интернет сайт.


Писане на описания за продукти в онлайн магазин

За пример ще дам описанията в онлайн магазин за дрехи, който поддържаме Онлайн магазин Kapriz.eu. Всички описания са написани от нас, като за всеки продукт са изтъкнати възможно повече детайли и характеристики. Целта на описанията в електронен магазин е да опишете продукта, който клиента не може да пипне или разгледа в магазин. Така максимално ще може да добие представа за него. Освен това, чрез подборното описание на всеки продукт, клиента ще знае какво му изпращате и няма да има неприятни изненади. В крайна сметка, целта е да поръчат отново, щом веднъж са разбрали, че сте били честни с тях и са получили обещаният продукт.


Писане на статии за блог, фирмени и бизнес сайтове

Пишем статии за блогове или информативни сайтове, като тук вниманието ни е насочено към различни интересни теми. Също така към самите продукти или услуги в сайта, за които можете да разкажете поотделно. Да се публикуват статии с промоции, оферти.. Вариантите са много и разнообразни. Целта е винаги една – да се достигне до клиента, да се информира, да му хареса и да предприеме действие чрез покупка или обаждане.

Примери за написани статии от нас можете да видите във фирмените сайтовете, които ние поддържаме –  Фирма за строителни ремонти и Професионални ел услуги. Те са насочени към това да опишат дейността и услугите, които предлагат. Също така и в сайтовете Спа и Уелнес оборудване, които са продуктови казалози и всички описания и статии в него са написани от нас.


Статии за бизнес сайтове, които предоставят услуги

За пример давам сайт за строителни услуги, който поддържаме ние и текстовете са изцяло написани от мен. За основа съм използвала насоките от майстора, който ми описва в общи линии начина на работа. Аз допълвам, обогатявам с ключови думи и фрази в естествен изказ и се получава SEO написан текст, който да е максимално описателен за клиента.


Знаем, че всеки сайт има своята специфика и различна тематика. За това винаги можете да ни потърсите и да съставим план, как да развием с текстове на вашият уеб сайт. Какво да напишем, какво трябва да съдържа един сайт… Като цяло мога да кажа, че това е процес, който във времето се надгражда и с постоянство ще имате страхотни резултати. Обновяването на уеб сайт с нови статии е едно от вай-важните неща за поддръжката на сайта и SEO оптимизацията. Това печели доверието на клиентите и търсачките. Нали искате да се класирате и на двете места? 😉

Може би ще ви бъде интересна и статията ни за това как се пишат текстове за сайт. Можете да я прочетете и да използвате дадените насоки, за да ги подготвите сами. След това ще ги използваме за вашият сайт.


Не отлагайте плановете си за утре! Потърсете ни още днес! Вече Растеж!